Om foreningen

Erhverv Midtfyn

I starten af 2018 blev det besluttet, at fusionerer de to midtfynske erhvervsforeninger, Håndværker- og Industriforeningen Ringe og Midtfyns Erhvervsforening til én stærk foreningen som repræsenterer hele det midtfynske erhvervsliv. Ideen var at give den nye fælles forening mere tyngde og styrke, end de to foreninger havde mulighed for at opnå på egen hånd.

Samtidig er dette blevet det første skridt til en forenkling af den samlede foreningsstruktur på Midtfyn. En af grundtankerne i forenklingen af foreningsstrukturen er også at spare ”Tordenskjolds soldater”, således at kræfterne samles og anvendes mest effektivt. Tidligere havde medlemmer af Midtfyns Erhvervsforening, gratis adgang til Faaborg-Midtfyns Erhvervsråds arrangementer.

Efter 1. januar 2019 skal firmaer være medlem direkte i Faaborg-Midtfyns Erhvervsråd, for at kunne deltage gratis i deres arrangementer. Tilmelding kan ske via hjemmesiden www.fm-erhverv.dk/bliv-medlem eller direkte på kontakt@fm-erhverv.dk.

Bestyrelsen har ”stukket fingeren i jorden” hos medlemmerne, vedr. den nye forenings formål og navn. Resultatet af dette kan sammenfattes i et meget enkelt og stærkt navn - Erhverv Midtfyn.

For at holde fast i de traditioner, der skaber det stærke netværk og sammenhold, er det besluttet at holde fast i arrangementerne som Årsfest, Fugleskydning, torskespisning.

8. marts 2024

aarsfest-billede

Årsfest

Festen blev første gang afholdt ved jubilæet i 1922 og har siden været en fast tradition hvert år.

19. juni 2024

fugleskydning-billede

Fugleskydning

Sødinge Mose med spisning, godt samvær, keglespil og salonriffelskydning.

13. November 2024

torskespisning-billede

Torskespisning

Når torsken har nået en tilpas størrelse i november, mødes vi til årets Torskespisning.

5. marts 2024

generalforsamling-billede

Generalforsamling

Formanden aflægger beretning om det forgangne år og om alle fortræffelighederne.